Kvarvarande valpar

Just nu har vi bara 4 valpar kvar hemma, men redan i morgon blir de än färre då lilla Elvis-Presley ska få flytta till sitt nya hem. Vi har fortfarande två jättefina valpar kvar att tinga.

Den ena av dom är en hane och han heter James-Dean(huvudet). Han är en söt kille som är ett riktigt busfrö. Jam-Jam(som jag brukar kalla honom) är den valp som alltid har varit störst under hela uppväxten men den skillnaden är nästan helt borta . Han är en ståtlig kille med så vitt det går att se nu(växer ju så det knakar :P) rena och raka linjer.
Lizz-Taylor och Marilyn-Monroe är de två tikarna vi för tillfället har kvar hemma. En av dom ska förmodligen få flytta om ett par veckor men vem det blir är ännu inte bestämt.


Lizz-Taylor, högeröra, Lizzy, Fialotta(hihi), kärt barn har många namn, är en helt underbar tjej med mycket potential. Hon är en både smart och modig valp, först med att lista ut hur man tar sig uppför källartrappan och sedan tvekade hon inte ens inför den andra lite längre trappan. :P Hon är samtidigt en väldigt mysig tjej som älskar att mysa, men rör sig nåt där nere på marken så ska hon iväg igen för att hålla koll på det. :)


Marilyn-Monroe(ryggen), är den minsta tjejen och hon är en riktig liten charmör. Ett av henne "trick" är att medan de andra springer omkring som galningar så kommer hon fram och sätter sig ner helt lugnt och tittar hon på en.Hon liksom säger lyft upp mig! :P Och vem kan då motstå hennes underbara och bedårande ögon? Man måste helt enkelt bara lyfta upp henne. Mary är en mysig tjej som även hon älskar att springa omkring.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0