8 veckor!

Nu har det börjat dra ihop sig och valparna har börjat flytta hemifrån. Dom blev alla 8 veckor i måndags och det gick så snabbt att den första valpen, Ester-Williams(nacken) flyttade redan då på måndagen. Ester kallas numera för Sally och har börjat att göra sig hemmastadd hos sin nya familj.
Nästa valp flyttade i Onsdags och det var lilla Doris-Day(V.Örat). Vad hon ska få heta vet vi ej, men vi hoppas att så fort det är bestämt så får vi veta det.
Och så i dag så är det två valpar som kommer att flytta, den första May-West(Svansen) flyttade alldeles nyss och kommer att få heta Bella. Och den andra som ska flytta i dag är en tik men dom har inte valt vilken av de tre kvarvarande de ska ha så vem som ska flytta blir det spännande att se.
Båda hanarna är fortfarande otingade,, och sedan har vi även en tik kvar att tinga så om du är intresserad så tveka inte att kontakta oss för valparna skulle verkligen vilja få komma iväg till ett hem där någon kan lägga ner tid och kärlek på dom.
Så vill vi bara avsluta med en liten sen nyårshälsning; Gott nytt år till alla valpköpare, vänner, hundälskare, och såklart alla hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0