Mat, mat, mat

Ja, mat. (hehe) Igår fick valparna sin första fasta föda. Vi började lite lätt men en matsked var och dom fick alla njuta av delikatessen, ris blandat med köttfärs. Delikatess och delikatess, rå köttfärsv var det ju men dom tyckte då alla att det var super, super gott. Och i dag så har de hunnit med att få 2 små portioner med ris och köttfärs, men Vizzlas mjölk är fortfarande bäst. :P

Vizzla, Kuriren och alla valparna är nu avmaskade, och det var inga problem alls med det heller. Visserligen tyckte valparna att avmaskningspastan inte smakade så gott(det är ju inte mammas mjölk :P) men alla fick de i sig den.

Valparna är nu så stora så att de når upp till valplådans kant. Nu när man kikar in till dom så kan man alltså helt plötsligt se ett svart, sött huvud som kikar upp över kanten. Men woops så försvinner huvudet och då har valpen trillat ner, för nån superbalans har de inte lyckats få än. :)

Vi njuter av valparna och fösöker att uppdatera så ofta som möjligt(så att även ni andra ska få njuta), även om det ibland är svårt att hinna med, men kika in lite då och då för senaste nytt!

Mamma Vizzla i full fart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0