4 Veckor(nästan 5 :P )

Nu var det länge sen senaste updateringen, men här kommer tillslut lite bilder på valparna. Valparna har under senaste veckan vuxit enormt mycket! Nu äter dom samma mat som mamma(valpfoder) och den tycker dom är jättegod. :) SJälvklart äter dom också ifrån Vizzla men dom äter betydligt mindre från henne nu än förut.

De har alla avmaskats för andra gången och vi har så smått börjat att klippa klorna på dem. Allt går jättebra och vi blir bara mer och mer fästa vid valparna. Dom är alla som små busfrön och det bästa som finns (efter mammas mjölk :P ) är att springa omkring och bita å slita i saker. Speciellt så gillar dom att bita i den lilla sopen som står i valprummet, ibland så släpar dom till och med runt på den. Ryggen är den otåliga tjejen som har kommit på bäst hur man ska ta sig in och ut ur valplådan, och det utnyttjar hon väl ;). Tassen är den lilla söta killen som alltid kommer fram och vill bli kliad. Höger öra, hon är busfröet som bossar omkring med dom andra men som alltid kommer fram och ska mysa. Huvudet är den "Stora" killen som lungt(relativt :P) och sansat kliver omkring och ibland nedlåter sig till att bråka med sina andra syskon, han är liksom de andra också en mysig liten valp.
Vänster öra är allas favorit, hon är lagomt busig, lagomt snäll och vill alltid leka med den valp som är på humör :).  Baken är den snälla tjejen som springer omkrig och busar och helst vill hon sova bakom den stora korgen i valprummet. Nacken är ett riktigt matvrak, varje gång hon hör att maten tas fram så är hon alltid en avdom första att ta sig över valplådan för att få sig en smakbit. Men när hon väl har ätit så springer hon omkring som en galning för busa det gillar hon ;). Svansen sist men inte minst, en söt tjej som liksom de andra älskar att springa och är full av liv, och skosnören, dom gillar hon verkligen att slita i :).









Attack på sopen :P




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0